VENDÉGHÁZRÓL

Az Aviator vendégház Egerbe érve, 25-ös útról közelíthető meg társasházak közvetlen közelében található. A történelmi belvárosától 2 km re találják. A szállástól Eger nevezetességei, termálfürdője autóval, tömegközlekedéssel, vagy 15 perc sétával könnyedén elérhetők. 
A szálláshely megújuló környezetben 15 db, frissen felújított, a modern igényeknek megfelelően berendezett standard szobával áll a vendégek rendelkezésére. Az épület két szintes.
A földszinten 3 kicsi zöld szoba található.
Az első emeleten a piros szobák találhatók. 3 db nagyobb szoba van melyben francia ágy + heverő, és 3 db kisebb francia ágyas szoba.
A tetőtérben a kék szobák találhatók. Szintén 3 db nagyobb szoba, melyben francia ágy + heverő és 3 db kétágyas kisebb szoba van.
A szobák ingyenes wifi-vel és Smart tv-vel felszereltek. A folyosók végén közös hűtő található. A földszinten főzésre, és étkezésre alkalmas, jól felszerelt közös konyha van kialakítva a vendégek részére.
Parkolásra a közterületen ingyenesen van lehetőség. A moteltől 10m-re található étterem és vegyesbolt. 
Eger igen sokoldalú város, híres szép barokk épületeiről, a várról, jó egri borairól, pincéiről a Szépasszony Völgyében, gyógyvizéről és strandjáról. 
Külföldi és hazai vendégeket színes kulturális és egyéb zenés programokkal várja városunk.

Cím: H-3300 Eger, Nagyváradi u. 5/A.
e-mail: kastelykalandkft@gmail.com  |  Telefon: +36-30-701-4384

  • Facebook Basic Black

© 2019 by Kastélykaland Kft.